Salon

Onze gecertificeerde en ervaren nagelspecialistes bieden diverse behandelingen aan voor zowel verzorging van handen en voeten als kunstnagels (acryl, gel & polygel) en gellak (gelpolish).

Ook voor nail art, nail design, one stroke, gel design en apartere nagelvormen zoals stiletto nails kunt u bij ons terecht.

Wij hebben ons gespecialiseerd op probleemnagels en nagelafwijkingen zoals; nagelbijters, haviksnagels, ski-jump nagels, scheve nagels of hamerduimen. geribbelde, gespleten of zwaar beschadigde nagels zijn voor ons geen probleem en zullen aan de hand van een uitgebreide analyse de best passende behandeling aanbieden.

Wij voeren tijdens iedere eerste behandeling een nagelanalyse uit zodat wij u uitgebreid kunnen adviseren in wat voor u de beste behandeling is.

In ons fotoalbum vind u voorbeelden van nagels die wij geplaatst hebben bij onze klanten

Wij geven op al onze behandelingen een week garantie en bieden extra service zoals een gratis nagelriemolie bij een nieuwe set en een heerlijke handmassage als afsluiting van iedere behandeling.

Om onze gecertificeerde (oud)cursisten praktijk ervaring op te laten doen is het ook mogelijk om uw nagels door een van onze stagiaires te laten behandelen tegen gereduceerd tarief. Zij werken onder begeleiding van een van onze docentes en de nagels worden aan het eind van de behandeling beoordeeld op netheid en kwaliteit. Houdt er rekening mee dat de behandelingen bij onze stagiaires iets meer tijd in beslag kunnen nemen.

Wij werken uitsluitend met de producten die getest en gekeurd zijn volgende de huidige Europese Wetgeving 

 


					
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *